Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (14)

Quality Hotel Expo
 • Quality Hotel Expo

  The grand opening party of Quality Hotel Expo in Fornebu.

 • Quality Hotel Expo

  Apertisers served at Quality Hotel Expo in Fornebu.

 • Quality Hotel Expo

  Petter A. Stordalen CEO and owner of Noric Choice Hotels, speaking at the opening party of Quality Hotel Expo in Fornebu.

 • Quality Hotel Expo

  Peaceful surroundings for creating new ideas at Quality Hotel Expo, Fornebu.

 • Quality Hotel Expo

  Concert with Jarle Bernhoft at the main conference hall at Quality Hotel Expo in Fornebu.

 • Scandic Fornebu

  Scandic Fornebu's special fish soup served in ecological wooden bowls from Canada.

 • Scandic Fornebu

  From Scandic Fornebu's pre opening party with the neighbors in Sjøflyhavna, Fornebu.

 • Scandic Fornebu

  This is how Scandic Fornebu is going to look from Rolfsbukta by opening in September 2012.

 • Scandic Fornebu

  The reception area at Scandic Hotel Fornebu.

 • Scandic Fornebu

  You can feel the undewater theme in the hotel rooms at Scandic Fornebu.

Quality Hotel Expo

Quality Hotel Expo på Fornebu er ikke noe vanlig konferansehotell. Det er som en idéfabrikk der innovasjon, inspirasjon og nytenkning dyrkes frem.

Innovasjon trives best i godt selskap og godt miljø. Derfor ligger landets mest nyskapende hotell på innovative Fornebu, med strandlinje til Oslofjorden og tilbud for både jobb og fritid. Som Oslos eneste «beach hotel» egner Quality Hotel Expo seg like godt for kurs og konferanse som ferie og avslapning, og for voksne så vel som barn. Et hotell for både kurs og kur.

Quality hotel åpnet dørene i mars 2012 med totalt 301 rom, inkludert superior rom og 12 rom tilrettelagt for langtidsleie. Konferanseområdet er på ca. 1700 m2 og har en totalkapasitet på 1150 gjester fordelt på 13 møterom.

Rom for kreativitet
Nytenkning gjennomsyrer så vel hotellet som tjenestene, omgivelsene og konseptet. Det er til og med bygget inn metodikk for innovasjon via det eksklusive samarbeidet med ide-ekspertene Stig & Stein som har bidratt til både utforming av konferanseområdet og utviklet et spesielt tjenestetilbud for idégenerering.

I samme bygget som hotellet ligger Engineerium – et interaktivt opplevelsessenter som skal skape forståelse for ingeniørfaget og innovasjonens rolle i samfunnet gjennom engasjement, deltakelse og spenning. Rett over gata ligger også Telenor Arena, Nord-Europas største innendørs stadion, der det stadig holdes store konserter og arrangement.

Midt i naturen
Quality Hotel Expo er bygget på konseptet «Midt i naturen» og har naturen i sin midte. Naturlige materialer som tre og stein skaper kontraster mellom røft og raffinert. Grønne områder, menneskevennlig belysning og høyeffektiv ventilasjon skaper harmoni mellom natur og teknologi, mellom kunnskap og kreativitet.

Du kan slappe av med en bok i loungeområdet som har eget bibliotek og benytte uteområdene gjennom trivelig uteservering eller opplevelser langs kyststien ved Oslofjorden. Du  finner også treningssenter, bar, cafe og restaurant på Quality Hotel Expo.

Om du vil teste ut de flotte sykkelveiene på Fornebu, får du også låne sykkel på hotellet. En tur til Oslo eller Sandvika er absolutt også å anbefale!

Kontaktinformasjon:
Adresse: Snarøyveien 20, 1360 Fornebu, Norway.
Tel: (+47) 67 11 70 00
E-post: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
web: http://qualityhotelexpo.no/

 
March 2018
S M T W T F S
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Random Images

Get in touch with us